Skip to content

Välkommen till inredningsbutiken i norr, här shoppar du online, eller besök våran fysiska butik i Kiruna. Snabb leverans.

Search
Cart
Julens sista julklappar

Julens sista julklappar

Hej!

Nu närmar vi oss julen med stormsteg. Jag vill börja tacka er alla som varit förbi, eller shoppat online & hejat på oss under våra första 3 månader som nystartade.

Att starta butik mitt i en lågkonjunktur har varit nervöst såklart. Därför är vi så glada att vi ändå har haft så bra handel och många älskar butiken! Det finns en mening med allt tror jag. Har vi klarat den tuffa tiden med Corona så klarar vi detta! Nästa år kommer Nya Kiruna C fyllas med bostadsgäster och vi längtar efter att få heja på er allihopa och att kanske få hjälpa er med fina inredningsdetaljer till erat nya boende.  

Hemmet betyder mycket och den miljön vi omger oss med är viktig för att vi ska trivas och må bra! Vi vill med butiken hjälpa dig att fylla alla sinnen för att skapa ett harmoniskt & trevlig hem. 

Nu laddar vi för sista julveckan och ser fram emot att få träffa er i butiken. Vi hjälper er med personlig service. Vi älskar att träffa er kunder och många av er har redan kommit att bli våra stamkunder. 

Önskar er en riktigt fin jul! Ta hand om varandra och glöm inte bort att stötta dina lokala butiker. 

/Hanna Enchanté inredning 

Leave a comment

Error Name required.
Error
Error Comment required.

All fields are required.